Atslēgvārds: Daudzpusība. BKT hibrīdrisinājuma priekšrocības

No pielāgošanās spējas uz dažādām virsmām līdz samazinātai augsnes sablīvēšanai — tādas hibrīdriepas kā, piemēram, RIDEMAX IT 696 un RIDEMAX IT 697 (M+S), ir izcilas dažādos ekspluatācijas un laikapstākļos.

Serenjo (Itālija), 2022. gada 14. decembris. Hibrīds pēc definīcijas ir divu dažādu elementu kombinācija, un mūsdienās pieaug hibrīdu produktu nozīme mūsu dzīvē.

Iedomājieties lauksaimnieku, kas galvenokārt strādā ar traktoru un kam jāveic gan gari pārbraucieni pa ceļu, gan arī dažādas darbības uz lauka. Lai abās situācijās panāktu maksimāli labu veiktspēju, būtu kaitinoši un darbietilpīgi mainīt transportlīdzekli vai tā riepas ik reizi, kad mainās pārvietošanās virsma.

Zinot par šāda veida situācijām, radās ideja par hibrīdu produktu. Tā ir atbilde uz lauksaimnieku vajadzību izmantot viena tipa, bet daudzpusīgas riepas — paredzētas gan darbam uz lauka, gan braukšanai pa ceļu, tādas, kas būtu izturīgas un piemērotas dažādu veidu virsmām, nodrošinātu lielisku vilci un lielu kravnesību, kā arī būtu ļoti izturīgas.

Izaicinoša vajadzība, kam BKT spēj piedāvāt risinājumu.

Kā? Ir hibrīdriepas, kas, kombinējot rūpnieciskā protektora rakstu centrālajā daļā un lauksaimniecības protektora rakstu ārējā daļā, apvieno divu dažādu riepu tipu veiktspēju un īpašības, piedāvājot labāko no abām. Izmantojot šīs riepas, lietotājs var izvēlēties dažādus spiedienus atkarībā no virsmas. Piemēram, tās var izmantot ar zemākām spiediena vērtībām, lai veidotu lielāku kontaktvirsmu ar zemi, tādējādi samazinot lauka augsnes sablīvēšanu un riepu nolietošanos uz ceļa, kā arī atvieglojot braukšanu apvidos ar mīkstākām virsmām.

Taču tas nav viss. Daudzpusība nav tikai piemērotība dažādu veidu apvidiem, bet arī atbilstība dažādiem laikapstākļiem. Sniegs BKT hibrīdriepām noteikti nav bīstams. Tās bieži tiek lietotas sniega tīrīšanas darbos un ziemas apstākļos, jo tām ir lielāka protektora saķere un vilces spēja.

Visām šīm situācijām īpaši piemērotas ir BKT radiālās hibrīdriepas RIDEMAX IT 696 un RIDEMAX IT 697 (M+S). Tā kā tās ir stabilas, izturīgas un lieliski nodrošina maksimālu veiktspēju pat zemā temperatūrā, tās ir visatbilstošākais risinājums lauksaimniekiem un darbuzņēmējiem ziemas sezonā. Šīs riepas nodrošina izcilu kravnesību uz dažādām virsmām, samazinātu rites pretestību, ļaujot taupīt degvielu, kā arī to izturība ir lieliska.

Jo īpaši riepas RIDEMAX IT 697 (M+S), kas nodrošina pat vēl lielāku vilci un labāku saķeri, pateicoties bloka protektora rakstam, ir lieliski piemērotas darbam vai nu uz sausām virsmām, vai ar sniegu, ledu klātā, mitrā un dubļainā apvidū — bez nepieciešamības lietot sniega ķēdes.

Daudzpusība ir atslēgvārds, kas raksturo hibrīdriepas. Ar nepacietību gaidām nākamos BKT jaunievedumus šajā jomā, kas vēl vairāk uzlabos jau esošo plašo produktu klāstu, pastāvīgi paplašinot un attīstot piedāvājumu.

Attēlu galerija