BKT atbild uz rūpnieciskās apstrādes operāciju izaicinājumiem

Riepu klāsts, kas paredzēts dakšas iekrāvēju darbības uzlabošanai.

Serenjo (Itālija), 2022. gada 28. aprīlis. Rūpnieciskās loģistikas operācijas rada daudzas problēmas mašīnām, kas darbojas šajā vidē, un jo īpaši riepām, ar ko tās ir aprīkotas. Preču pārvadāšanai un pārkraušanai nepieciešama absolūta stabilitāte, vilce, ievērojama kravnesība un, visbeidzot, bet ne mazāk svarīgi, augsts braukšanas komforta līmenis. Bet galvenais, lai riepas garantētu ievērojamu izturību un robustumu: īpaši, ja runa ir par loģistikas operācijām, riepas nomaiņa bojājuma vai pārduršanas dēļ prasītu ne tikai jaunus ieguldījumus, bet radītu arī transportlīdzekļu dīkstāvi, kas ietekmētu produktivitāti.

Turklāt strauji progresē rūpniecisko transportlīdzekļu, tostarp dakšu iekrāvēju, projektēšana, arvien vairāk attīstoties augsto tehnoloģiju produktiem. Lai apmierinātu pastāvīgi attīstošās nozares vajadzības un izaicinājumus, BKT pastāvīgi nodarbojas ar tādu rūpniecisko risinājumu projektēšanu, kas lietotājiem garantē pēc iespējas labākus darbības rādītājus un ir piemēroti arvien sarežģītākai tehnikai. Šī iemesla dēļ Indijas zīmols attīsta jaunus savienojumus, kas ir ļoti izturīgi pret sagriešanu un plīšanu, kā arī īpaši karstumizturīgus savienojumus, kas var pārvadāt lielas slodzes un vienlaikus uzturēt izcilu TKPH (vidējā attiecība starp mašīnas transportēto svaru un km/h).

Starp galvenajiem riepu sortimentiem, ko BKT izstrādājis moderno dakšu iekrāvēju veiktspējas uzlabošanai, noteikti izceļas MAGLIFT līnija, garantējot labāko veiktspēju drošības un kravnesības ziņā, vienlaikus nodrošinot lielisku slodzes sadalījumu un stabilitāti. Tā ir ļoti izturīga, pilngumijas riepa, kas izstrādāta, lai mazinātu bīstamas izslīdēšanas risku pat visekstremālākajos apstākļos, pateicoties tērauda stieplēm, kas pastiprina izstrādājuma struktūru. MAGLIFT riepām raksturīgs īpašs savienojums, kas padara tās īpaši noturīgas pret nodilumu un griezumiem. Turklāt, lai nodrošinātu vadītāju komfortu, riepu sekcijas centrālajā daļā ievietots maigāks savienojums, kas sniedz lielisku braukšanas komfortu.

MAGLIFT ECO ir riepa, kas aprīkota ar iestrādātiem tērauda kordiem, kas nodrošina maksimālu vilci un novērš jebkāda veida slīdēšanu.

Turklāt tā ir izgatavota ar diviem gumijas savienojuma slāņiem un tai ir īpaša forma un ļoti plati protektora bloki, kas garantē izcilu stabilitāti un lielisku slodzes sadalījumu. Starp tās īpatnībām ir arī speciālais diska aploces aizsargs, kas paredzēts, lai to pasargātu no bojājumiem un iedobumiem. Zema rites pretestība un augsta izturība pret pārkaršanu garantē maksimālu efektivitāti. MAGLIFT ECO ir pieejama standarta un “LIP” versijās, pēdējā ir ar asimetrisku borta malu, lai nebūtu jāizmanto diska sprostgredzeni.

Savukārt MAGLIFT PREMIUM ir paredzēta dakšas iekrāvējiem, ko izmanto visgrūtākajām darbībām, un tai ir īpaši dziļš protektors, kas garantē garu dzīves ciklu. Pateicoties protektora īpašajam dizainam, šī riepa ļauj vadītājiem paļauties uz lielisku stūrēšanas vadību un lielisku vilkmi uz priekšu un uz sāniem. Protektora centrālais rievojums nodrošina zemu rites pretestību. Pieejama gan standarta, gan “LIP” versijās.

Papildus MAGLIFT īpaši augstas veiktspējas risinājums, kas paredzēts autokrāvējiem, ir arī LIFTMAX LM 81 — riepa ar All Steel struktūru, kas garantē maksimālu korpusa izturību un robustumu un zemu rites pretestību, kas izpaužas kā zemākas ekspluatācijas izmaksas un ilgāks riepas kalpošanas laiks. LIFTMAX LM 81 nodrošina teicamu braukšanas komfortu, īpaši garos maršrutos, kas ir būtiski šāda veida aktivitātēm, un izcilu stabilitāti pat lielā ātrumā.

Šie konkrētie izstrādājumi dakšas iekrāvējiem papildina jau tā ļoti bagātīgo sortimentu, kas paredzēts mašīnām un transportlīdzekļiem, kuri veic iekraušanas, blīvēšanas, būvniecības, pārstrādes, loģistikas, rūpniecības un ostu pārkraušanas, komunālās, rakšanas, transporta un vairākveidu pārvadājumu darbības.

BKT mērķis vienmēr ir bijis apmierināt tās lietotāju daudzās un atšķirīgās vajadzības, nodrošinot katrai darbībai atbilstošu un specifisku riepu. Šī iemesla dēļ zīmols nemitīgi strādā, lai paplašinātu savu riepu klāstu, kam mūsdienās ir vairāk nekā 3200 produktu.


Attēlu galerija