Sagatavojieties ziemai pēc iespējas labāk ar BKT Ridemax IT 697 (M+S) riepām

Serenjo (Itālija), 2021. gada 20. decembris — uzņēmums BKT ir izstrādājis īpašas riepas, kas ir piemērotas visai ziemas sezonai. Risinājumi, kas izstrādāti ne tikai braukšanai pa dubļainām vai ar sniegu klātām virsmām, bet arī maksimālas veiktspējas nodrošināšanai normālos apstākļos uz sausas augsnes, izpildot dažādas tehniskās prasības atkarībā no virsmas un lietošanas apstākļiem. Gan protektors, gan riepas materiāls ir veidots tā, lai saglabātu riepas īpašības pat zemā temperatūrā un nodrošinātu vilci un saķeri uz slapjas, sniegotas vai slidenas virsmas.

RIDEMAX IT 697 (M+S) ir lielisks risinājums braukšanai ziemas skarbajos apstākļos. Šī ir BKT radiālā riepa traktoriem, kas izgatavota, lai nodrošinātu maksimālu veiktspēju, braucot gan pa dubļainām un sniegotām virsmām, gan pa sausu augsni, tādējādi pielāgojoties modernu apakšuzņēmēju un lauksaimnieku dažādajām vajadzībām.

Protektora iegriezumi un īpašais materiāls ir izstrādāti tā, lai saglabātu riepas īpašības pat viszemākajā temperatūrā, tāpēc RIDEMAX IT 697 (M+S) garantē vilci un saķeri uz slapjas un slidenas virsmas, vienlaikus nodrošinot komfortablu un stabilu braukšanu. Riepa garantē īpašu saķeri, veicot visas darbības uz apledojušiem un apsnigušiem ceļiem, un sniega ķēdes nav nepieciešamas. Pašlaik riepas ir pieejamas 12 dažādos izmēros.

Šī ziemas riepa ir izstrādāta tā, lai nodrošinātu ilgāku dzīves ciklu nekā ekvivalenti risinājumi: BKT testi liecina, ka RIDEMAX IT 697 (M+S) uz aizmugurējās ass var nodrošināt vairāk nekā 4000 darba stundu salīdzinājumā ar 3000 stundām, ko nodrošina standarta riepa.

RIDEMAX IT 697 (M+S) ir viens no RIDEMAX produktu klāsta, kas ir paredzēts transportēšanai ar traktoriem un piekabēm gan lauksaimniecības, gan rūpniecības vajadzībām. Šis produktu klāsts ir izstrādāts tā, lai tas būtu stabils arī lielā ātrumā, sniegtu iespēju pārvadāt smagas kravas un samazināt braukšanas reižu skaitu, kā arī lai ierobežotu rites pretestību, tādējādi samazinot degvielas patēriņu.

Pievienojieties BKT preses telpai: http://www.bkt-tires.com/ww/en/press-room


Par BKT:

Balkrishna Industries Ltd. (BKT) ir riepu ražotājs Indijā. BKT grupa piedāvā plašu un vienmēr atjauninātu bezceļu riepu klāstu. Tās ir īpaši paredzētas transportlīdzekļiem lauksaimniecības, rūpniecības, zemes pārvietošanas, kalnrūpniecības, dārzkopības nozarē, kā arī visurgājējiem transportlīdzekļiem. Visdažādākajām lietotāju vajadzībām izstrādātie BKT novatoriskie risinājumi ietver vairāk nekā 2700 produktus, kas tiek pārdoti vairāk nekā 160 valstīs visā pasaulē. Apmeklējiet tīmekļa vietni www.bkt-tires.com