BKT riepas miglošanas un sēšanas darbiem

Neatkarīgi no tā, vai tie ir orhideju, vīnogu, kukurūzas vai biešu lauki - katra veida produkcijai nepieciešamas specifiskas operācijas. Labas ražas iegūšanai aprīkojums un riepas ir izšķiroši faktori.

Serenjo (Itālija), 2022. gada 30. maijs – BKT riepu klāsts miglošanas un sēšanas darbiem piedāvā plašu produktu izvēli daudzveidīgai izmantošanai: katru risinājumu iespējams uzstādīt uz specifiskiem aprīkojuma veidiem, katrs paredzēts dažādām operācijām uz dažādām virsmām un dažādiem mērķiem.

Kā zināms, sējumu kopšanai jāveic dažādas operācijas atšķirīgu platību laukos ar atšķirīgiem vides apstākļiem. Iztēlojieties, piemēram, augļu koku dārzus (piemēram, kivi), kuros aprīkojums tiek izmantots zem augiem, vai arī šaurās vīna dārzu rindas, kur aprīkojuma manevrētspējas nodrošināšanai ir jāizvēlas piemērotas riepas. Riepu izvēle ir atkarīga arī no augsnes veida. Piemēram, cukurbiešu un līdzīgu augu laukos platākas riepas aizsargā stādījumus.

Vēl viens būtisks mainīgais ir pats aprīkojums.

Piemēram, speciālais traktors, ko izmanto orhideju kopšanai, ir neliela izmēra, kompakts un ar nelielas jaudas dzinēju. Tas ietekmē riepu uzlikšanu, respektīvi, jums ir nepieciešamas šaurākas riepas 16 līdz 28 collu diametrā, lai veiktu miglošanas operācijas starp šaurām rindām. Tikmēr vidējas līdz lielas jaudas traktors, kas pielāgots lielu, atvērtu lauku miglošanai, piemēram, tabakas vai kukurūzas laukiem, ir jāaprīko ar šaurām riepām vismaz 28 collu diametrā. Daudzos gadījumos tā vietā tiek izmantots dubulto riepu risinājums uz aizmugurējās ass labākam slodzes sadalījumam, braucot starp rindām. Sēšanas operācijās atbilstošu riepu izvēle ir atkarīga arī no specifiskā lietojuma, piemēram, sēšanas gar ceļa malu, vīna dārzu sēšanas vai rindu sēšanas.

Visi šie piemēri apliecina, ka riepas, kas paredzētas miglošanas un sēšanas darbu veikšanai, var būt visai atšķirīgas. Šī iemesla dēļ ir nepieciešams paļauties uz ekspertiem, kas sniedz savu pieredzi un zināšanas par labākā produkta izvēli, neaizmirstot par riepu uzraudzību un pēcpārdošanas apkopi.

Attiecīgi BKT riepas miglošanas un sēšanas darbiem ir piemērotas visdažādākā veida lietojumam plašam lauksaimniecības mašīnu klāstam, un tās ir pieejamas dažādos izmēros.

Mūsu riepu klāstā vēlamies izcelt šādus produktus:

Savā klasē labākā riepa AGRIMAX SPARGO ir izstrādāta ar VF tehnoloģiju, kas ļauj transportēt smagas kravas ar zemu riepas spiedienu, samazinot negatīvo ietekmi, ko rada augsnes saspiešana. Izcilas saķeres īpašības, braukšanas komforts un stabilitāte papildina šīs daudzpusīgās riepas raksturlielumus, un to var izmantot gan uz lauka, gan braukšanai pa ceļu, neraugoties uz ierobežotu riepas platumu.

AGRIMAX SPARGO veicina efektīvāku, daudzpusīgāku un ilgtspējīgāku lauksaimniecību, un pašreiz tā ir pieejama septiņos izmēros: VF 380/85 R 38, VF 380/90 R 46, VF 480/80 R 46, VF 380/90 R 50, VF 380/105 R 50, VF 420/95 R 50 e VF 480/80 R 50.

AGRIMAX RT 955 ir ideāla BKT radiālā riepa smagajai tehnikai dažādu lauksaimniecības darbu veikšanai, tostarp sēšanai un miglošanai. Ieguldījums, kas atgriež maksimālo vērtību, pateicoties optimālai stabilitātei, izcilai vilcei un pašattīrīšanās spējām, kā arī nepārtrauktai saskarei ar zemi. Noapaļotās malas ir īpaši izstrādātas, lai aizsargātu augsni un trauslus sējumus pret sabojāšanu. AGRIMAX RT 955 ir pieejama vismaz 23 dažādos izmēros.

Līdzīgas īpašības ir arī AGRIMAX RT 945, kas pieejama astoņos izmēros un īpaši izstrādāta ar šauru protektoru, lai aizsargātu ražu un nesabojātu sējumus. Pateicoties riepas pašattīrīšanās spējai, tā ir ideāli piemērota tehnikas transportēšanai pa ceļu.

Turklāt AGRIMAX RT 855 ir ideāli piemērota sējumu apmiglošanai un papildus transportēšanai pa lauku ceļu, ļaujot regulāri pārvietot tehniku. Tās ir nepieciešamas īpašības šāda veida aktivitātēm. AGRIMAX RT 855 ir radiālā riepa, kas apvieno augstu noslodzi ar izcili vieglu braukšanas spēju. Riepa ir pieejama 46 izmēros un atšķirīgu sakausējumu versijās, lai labāk pielāgotos lietotāja vajadzībām.

Attēlu galerija