Pilns produkcijas sortiments – vienmēr noliktavā!

22.07.2016

STARCO EG

Produkcijas sortiments ievērojami paplašināts

Sakarā ar to, ka STARCO Eastern Group iekļāvies Bohnenkamp Group sastāvā, ievērojami paplašinājies mūsu piedāvātās produkcijas sortiments.
Pašlaik mūsu kompānijas pamata sortiments sastāda apmēram 2000 pozīciju lauksaimniecības, industriālās, celtniecības, kalnrūpniecības, kravu, dārza, moto un citas speciālās tehnikas riepu, disku, kameru, riteņu un dubultriteņu segmentā.

Vienmēr noliktavā!

Mēs saprotam, cik klientam svarīgi saņemt nepieciešamo produkciju maksimāli īsākā laikā, bez gaidīšanas. Tieši tādēļ kompānijas STARCO noliktavās vienmēr ir mūsu klientiem nepieciešamais, pilns produkcijas sortiments.

Sortimenta jaunumi

Lauksaimniecības tehnikas riepu segmentā parādījušies jauni, tirgū pieprasīti BKT, Voltyre, Kenda un Deestone zīmolu izmēri un modeļi. To skaitā ВКТ Agrimax riepas traktoriem un kombainiem ar IF un VF tehnoloģijām.  STARCO sortiments lauksaimniecības tehnikas segmentā palielinājies no 248 līdz 471 pozīcijām.

Riepas industriālai, celtniecības un lielgabarīta tehnikai

Sācies aktīvs darbs ar populārā Indijas ražotāja – kompānijas BKT industriālo riepu segmentu. Tagad STARCO noliktavās ir pilns BKT riepu sortiments dakšu iekrāvējiem, mini-iekrāvējiem, industriālajiem traktoriem, teleskopiskajiem iekrāvējiem, autoceltņiem, ekskavatoriem, greideriem, asfalta un grunts seguma veltņiem, frontālajiem, šahtu un ostas iekrāvējiem, pašizgāzējiem ar dalīto rāmi un citai speciālai tehnikai. Kā arī industriālam, celtniecības un lielgabarīta riepu sortimentam pievienoti jauni riepu Kenda, Deestone, STARCO un Voltyre izmēri. STARCO sortiments industriālās tehnikas riepu segmentā palielinājies no 186 līdz 419  pozīcijām.

Riepas motorizētai tehnikai 

Galvenais jaunums motorizētas tehnikas riepu segmentā – tuvākajā laikā kompānijas noliktavās parādīsies populāro riepu Kenda izmēri šosejas motocikliem. Sortiments papildināts ar jauniem riepu modeļiem un izmēriem Kenda un Deestone kvadracikliem, krosa motocikliem un kartingiem. STARCO sortiments motorizētās tehnikas segmentā palielinājies no 149 līdz 202 pozīcijām.

Riepas kravas automobiļiem

Jauns produkcijas segments, kurš drīzumā parādīsies mūsu sortimentā – Windpower un Deestone zīmola riepas kravas automobiļiem. Mēs esam pārliecināti, ka jaunievedumu pienācīgi novērtēs mūsu esošie un potenciālie klienti. 

Mūsu sortiments arī turpmāk paplašināsies, lai maksimāli atbilstu mūsu klientu prasībām. Ja Jūs nevarējāt atrast Jums vajadzīgo izmēru, lūdzu, paziņojiet mums par to. Mēs obligāti parūpēsimies, lai tas parādītos mūsu noliktavā pietiekamā daudzumā.


Sīkākas informācijas iegūšanai par sortimentu, cenām un sadarbības nosacījumiem, lūdzu, vērsieties mūsu pārdošanas ofisā:

STARCO EASTERN GROUP SIA, “Lapegles” (Dommo Biznesa Parks), Stūnīši, Olaines nov., LV-2127, Latvija.