STARCO GS dubultie un speciālie diski kļūst vēl pieejamāki

27.10.2015

Pastāvīgi virzoties uz efektivitātes, produktu kvalitātes un klientu apkalpošanas kvalitātes paaugstināšanu, kompānija STARCO Europe pieņēma lēmumu pārcelt riteņu disku ražotni STARCO GS uz savu vadošo metāla disku rūpnīcu, kura atrodas pilsētā Beli Manastir – Horvātijā.

STARCO dubultie un speciālie diski kļūst vēl pieejamāki

Pēdējo astoņu gadu laikā kompānija STARCO veikusi ieguldījumus, lai turpinātu STARCO GS riteņu disku ražošanu. Pēc dibinātāju Frica un Ruda Schadu aiziešanas pensijā 2013.gadā, STARCO saskārās ar divkāršu problēmu: no vienas puses - bija jāsaglabā nevainojamā Šveices inženieru kvalitāte, bet no otras – jāveic piegādes ne tikai pasūtītājiem no Šveices. Vietējās fermas, kuras strādā kalnu slīpumos, aktīvi izmanto dubulto riteņu sistēmas.

Šāda pārcelšanās ievērojami atvieglos loģistiku un STARCO produkcijas izplatīšanu. Ražot speciālos diskus būs daudz vienkāršāk un efektīvāk, par cik STARCO rūpnīca Horvātijā, tā pat kā vairums STARCO GS pircēju, atrodas ES zonā. Vienlaicīgi pasūtītāji iegūst acīm redzamu ieguvumu no iespēju paplašināšanās un rūpnīcas Beli Manastir ražošanas jaudas, jo samazinās ražošanas laiks un jau esošā, pārbaudītā loģistikas sistēma nodrošinās STARCO un viņu partneru tirgus vajadzības.

Horvātijā STARCO personāls ir vairāk kā 200 cilvēku, kas ļauj saražot vairāk kā miljons metāla riteņu disku gada laikā, nodrošinot daudzo OEM klientu vajdzības, kā arī rezerves daļu tirgu. Produkcija tiek izplatīta tieši no Horvātijas, izmantojot savu tirdzniecības un piegāžu tīklu. Rūpnīca Beli Manastir ir sertificēta pēc ISO 9001, turkāt tā regulāri saņem lieliskas atsauksmes no daudziem vadošajiem lauksaimniecības un industriālās tehnikas ražotājiem. Ražošanas pamata filo-+*zofija ir: elastīgums, spēja izpildīt mazus pasūtījumus, ātra nomaiņa, ātra jaunu modeļu ieviešana un augsta kvalitāte – šie faktori ir ļoti svarīgi, lai augstvērtīgi apkalpotu pasūtītājus.

Kompānija STARCO turpinās apkalpot Šveices tirgu un nodrošinās pārdošanas un preces pieejamību STARCO GS Zubingenas pilsētā. No turienes kompānija turpinās piegādāt visas STARCO riepu un disku produkcijas piegādes, koncentrējoties tikai uz Šveices tirgu.

Līdz ar ražošanas pārcelšanu beidzas speciālo disku ražošanas ēra Šveicē, ar kuru mēs ļoti lepojāmies. Tajā pašā laikā tas nozīmē, ka visa STARCO GS produkcija būs pieejama vēl plašāka tirgū, kas ļau brāļu Schaad izgudrojumam arī turpmāk kalpot sabiedrības labā visā pasaulē.