Kompānija STARCO ar prieku paziņo, ka sāk sadarbību ar pazīstamo riepu ražotāju – kompāniju JSC Voltyre-Prom.

02.12.2015

TITAN-Voltyre

JSC Voltyre-Prom – ir viens no vadošajiem un dinamiski augošākajiem riepu ražotājiem. Uz doto brīdi uzņemums ražo vairāk kā 100 standarta riepu izmērus, taču rūpnīcas pamata novirziens ir lauksaimniecības un industriālo riepu ražošana.

JSC Voltyre-Prom ir riepu eksporta līderis, starp rūpnīcas produkcijas pircējiem ir lauksaimniecības tehnikas ražošanas pasaules līderi.
Kopš 2013. gada oktobra JSC Voltyre-Prom ietilpst starptautiskās korporācijas TITAN TIRE Corporation sastāvā, kuras viens no darbības virzieniem ir – industriālo un lauksaimniecības riepu ražošana, kur viņa ieņem vienu no vadošajām vietām pasaulē.

Izmantojot kompānijas TITAN TIRE Corporation pieredzi un tehnoloģijas, Voltyre-Prom kāpina ražošanas modernizācijas ātrumu un paplašina gan vietējā gan ārzemju tirgū pieprasīto riepu izmēru sortimentu, gan industriālajās gan lauksaimniecības riepās.

Kompānija STARCO sāka sadarbību ar JSC Voltyre-Prom, kļūstot par oficiālo riepu dīleri, kuras tiek ražotas ar zīmoliem VOLTYRE un TITAN. Tagad mūsu klientiem ir pieejams pilns sortiments un tradicionālā riepu Voltyre-Prom kvalitāte kopā ar tradicionāli augsto STARCO servisa kvalitāti.

Sadarbība ar JSC Voltyre-Prom dod iespēju kompānijai STARCO saviem klientiepm piedāvāt arī pilnu riepu un komplketo riteņu sortimentu priekš tehnikas, kura tiek ražota NVS valstīs («МТЗ», «Беларусь», «Кировец» и др.) tajos izmēros, kuri agrāk nebija kompānijas STARCO sortimentā.

Galvenie klientu ieguvumi:

- Lielas atlaides dīleriem
- Bezmaksas piegāde līdz klientam
- Kvalitātes garantija

Lai iegūtu sīkāku informāciju, lūdzu sazinieties ar mums:

“Lapegles” (Dommo Biznesa Parks), Stūnīši, Olaines nov., LV-2127, Latvija
Tālr. +371 67 620 144, fakss +371 67 607 334
e-mail: starco@starco.lv