BKT iepazīstina ar jauno riepu Multimax MP 538

18.10.2022

Ledum un sniegam lieliski piemērotā jaunā radiālā BKT riepa  apvieno izturību, lielu kravnesību un izcilu vilces spēku. Tādējādi MULTIMAX riepu līnija, kas paredzēta lielam ātrumam ar lielām slodzēm lauksaimniecības un rūpniecības nozarēs, ir vēl plašāka. Starp jaunumiem ir arī MULTIMAX MP 540 papildu izmēri: 335/80R18 un 365/80R20.

Serenjo (Itālija), 2022. gada 6. septembris. BKT papildina produktu līniju ar MULTIMAX MP 538, jaunu lauksaimniecības un rūpniecības nozares riepu, kas ir paredzēta dažādu veidu mašīnām un pielietojumiem: motorgreideriem un iekrāvējiem, kas strādā uz ledus un sniegā, kā arī teleskopiskajiem iekrāvējiem, universāliem transportlīdzekļiem un ceļu slaucītājiem.

Īpaši izstrādātais protektora raksts nodrošina izcilu vilces spēku. Turklāt, pateicoties izturīgajam korpusam ar tērauda kordiem, produkts sniedz iespēju pārvadāt smagas kravas lielā ātrumā. MULTIMAX MP 538 ir ļoti izturīga radiālā riepa, kas šobrīd ir pieejama izmērā 405/70 R 20 MPT.

Nesenākais BKT jaunums paplašina MULTIMAX riepu līniju, kurā ietilpst riepas, kas ir lieliski piemērotas lauksaimniecības un rūpniecības pielietojumiem un kas paredzētas lielam ātrumam un smagām kravām.

Šajā pašā produktu klāstā ietilpst arī riepa MULTIMAX MP 540, kurai BKT nesen ieviesa divus jaunus izmērus: 335/80 R 18 un 365/80 R 20. Šī ir daudzfunkcionāla riepa (MPT), kas paredzēta universāliem transportlīdzekļiem, kurus izmanto komunālo pakalpojumu sniegšanā un uzturēšanas darbos. Tās galvenās iezīmes ir lieliska izturība pret saduršanu, kā arī efektīva veiktspēja uz cieta seguma un asfalta. Riepa izceļas ar izcilu vilces spēku un robustu karkasu, kas sniedz iespēju pārvadāt smagas kravas lielā ātrumā.

MULTIMAX līnijā ir riepas ar dažādiem protektora rakstiem, tostarp tālāk norādītie izcilie un daudzveidīgie produkti:

  • Riepa MULTIMAX MP 513 ir paredzēta universāliem transportlīdzekļiem. Pateicoties spēcīgajam korpusam ar tērauda kordiem, ar to var pārvadāt smagas kravas lielā ātrumā. Turklāt tā nodrošina ērtu braukšanu un vilci, kā arī tai piemīt lieliskas pašattīrīšanās īpašības.
  • MULTIMAX MP 527 ir daudzfunkcionāls produkts teleskopiskajiem iekrāvējiem un kompaktajiem iekrāvējiem lauksaimniecības un rūpniecības nozarē. Spēcīgā sānu mala ir veidota tā, lai nodrošinātu maksimālu stabilitāti, un īpašā sakausējuma materiāls padara riepu uzticamu un noturīgu pret sagriešanu un plīsumiem.
  • MULTIMAX MP 522 ir paredzēta visām pacelšanas un iekraušanas darbībām lauksaimniecības un rūpniecības nozarē, nodrošinot maksimālu stabilitāti un vilci. Tā ir noturīga, jo ir izgatavota no īpaša savienojuma, kas to padara ļoti izturīgu.

Šie produkti, kā arī visi jauninājumi, kas paplašina BKT riepu klāstu, parāda, kā Indijas starptautiskais uzņēmums rūpējas par lietotāju vajadzībām, tendencēm un tirgu, piedāvājot piemērotus un specifiskus risinājumus visiem darbības apstākļiem.