Kenda atklāj jaunu zīmola logotipu

13.06.2023

Viens no pasaulē vadošajiem riepu ražotājiem Kenda atsvaidzināja zīmola tēlu un logotipu, lai izceltu savu redzējumu — Radītas tieši jūsu ceļojumam. Jaunajā logotipā iestrādāti trīs dizaina elementi, kas atspoguļo pārliecību par kvalitāti, spēcīgu pamatu un gaidāmo ceļu.

Taipeja, Taivāna — 2023. gada 1. jūnijā. Kenda, viens no pasaulē vadošajiem riepu ražošanas uzņēmumiem, izstrādā un ražo automobiļu, nelielu furgonu, velosipēdu, motociklu, bagiju un kvadriciklu, piekabju, golfa ratiņu, mauriņu un dārza tehnikas, ratiņkrēslu, lauksaimniecības transportlīdzekļu un citu mehānismu riepas, atklāj jauno zīmola tēlu un logotipu, atspoguļojot savu redzējumu — Radītas tieši jūsu ceļojumam. Jaunajā logotipā iestrādāti trīs dizaina elementi: kontrolatzīmes atveids augšā, kas norāda uz pārliecību par kvalitāti un drošību; apvērsts V apakšā, kas simbolizē stingru pamatu; un diagonāla līnija vidū, kas attēlo gaidāmo ceļu.

Jaunais logotips ir daļa no Kenda zīmola atsvaidzināšanas stratēģijas, kuras mērķis ir iepazīstināt ar uzņēmuma pamatvērtībām — godīgumu, kvalitāti, apkalpošanu un novatorismu. Kenda uzskata, ka sapņi motivē cilvēkus virzīties uz priekšu un ka šī uzņēmuma produkti lieliski papildinās ikvienu ceļojumu neatkarīgi no tā, kurp ved šis ceļš.

Mēs uzņēmumā Kenda dedzīgi vēlamies palīdzēt klientiem sasniegt mērķi drošā un uzticamā veidā. Mēs savus produktus izstrādājam, gādājot par to izturīgumu, koncentrējoties uz veiktspēju un to pamatā ieliekot mūsu vērtības. Mēs nemitīgi pētām iespējas un atrodam jaunus veidus, kā ieviest jauninājumus un uzlabot mūsu efektivitāti un iespējas. Jaunais zīmola tēls un logotips atspoguļo mūsu redzējumu “Radītas tieši jūsu ceļojumam” un mūsu apņemšanos būt pasaules klases zīmola līmenī,” pastāstīja uzņēmuma Kenda priekšsēdētājs un prezidents Džimijs Jans (Jimmy Yang).

Kenda savu darbību sāka ar velosipēdu riepām 1962. gadā un paplašinājās, iekļaujot motociklu, speciālās un automobiļu riepas. Uzņēmums Kenda atrodas Taivānā un lepojas ar iespēju pārstāvēt savu valsti pasaulē un kļūt par pasaules gumijas izstrādājumu nozares vadošo spēlētāju. Tā kā uzņēmumam Kenda ir tehnoloģiju centri Amerikas Savienotajās Valstīs, Ķīnā, Eiropā un Taivānā, tas var nodrošināt atbilstību tirgus prasībām un iet soli pa priekšu klientu cerībām. Kenda arī sponsorē dažādus sporta pasākumus un komandas visā pasaulē, lai veicinātu sava zīmola atpazīstamību un iedvesmotu cilvēkus darīt to, kas viņus patiesi interesē.

Kenda apņemas arī turpmāk nodrošināt novatoriskus augstākās kvalitātes izstrādājumus un saglabāt spēcīgu klientu apkalpošanas dienestu. Kenda aicina savus klientus pievienoties šajā ceļojumā!

Par uzņēmumu Kenda

Uzņēmums Kenda dibināts 1962. gadā un ir viens no vadošajiem riepu ražotājiem pasaulē. Tā vadošie principi ir godīgums, kvalitāte, apkalpošana un novatorisms. Kenda ražo daudzveidīgus kvalitatīvus gumijas izstrādājumus automobiļiem, nelieliem furgoniem, velosipēdiem, motocikliem, bagijiem un kvadricikliem, piekabēm, golfa ratiņiem, mauriņu un dārza tehnikai, ratiņkrēsliem, lauksaimniecības transportlīdzekļiem, jumtiem un citām vajadzībām. Uzņēmuma Kenda biroji un rūpnīcas atrodas Āzijā, Ziemeļamerikā un Eiropā, tāpēc izplatītāju tīkls aptver visu pasauli. Uzņēmumā Kenda nodarbināti vairāk nekā 14 000 cilvēku, un tajā katru dienu tiek saražots vairāk nekā 800 000 riepu un kameru.