Jaunumi

05.10.2016
Mūsu stendā tiks eksponētas riepas traktoriem, lauksaimniecības tehnikai un citai speciālajai tehnikai. Kā arī būs iepējams aplūkot STARCO GS dubulto riteņu sistēmas un diskus. Mūsu stendā tiks eksponēti sekojoši, pasaulē plaši pazīstami, zīmoli: STARCO, BKT, Voltyre, Deli, Deestone, Kenda, Windpower.
20.09.2016
STARCO Eastern Group, kā oficiālais partneris piedalījās spectehnikas operatoru sacensībās. Šīs sacensības jau septīto reizi rīko uzņēmums SIA Witraktor – oficiālais Caterpillar® Inc. pārstāvis Latvijā.
22.08.2016
Kā jau iepriekš ziņojām, sakarā ar STARCO EG grupas iekļaušanos Bohnenkamp Group, būtiski ir pieaudzis mūsu uzņēmuma piedāvāto preču sortiments. Šīs izmaiņas, apvienojumā ar uzņēmuma politiku, lai vienmēr noliktavā būtu pieejamas riepas, diski un kameras visos mūsu klientu pieprasītākajos izmēros, neizbēgami prasīja noliktavas paplašināšanu.
16.08.2016
Jūs noteikti jau zināt, ka mēs BKT esam apņēmušies augt kopā ar mūsu partneriem. Ko tas nozīmē? Tas nozīmē, ka mēs esam Jūsu pusē un sekojam līdzi Jūsu vajadzībām. Pēc tam mēs darām visu iespējamo, lai Jūsu lietošanā nonāktu vispiemērotākās riepas, kas ļaus Jums uzlabot uzņēmējdarbību.
22.07.2016
Sakarā ar to, ka STARCO Eastern Group iekļāvies Bohnenkamp Group sastāvā, ievērojami paplašinājies mūsu piedāvātās produkcijas sortiments.
18.07.2016
Mūsu stendā tiks eksponētas motokrosa un kvadraciklu riepas no tādiem ražotājiem kā Deestone un Kenda.
15.07.2016
STARCO informē, ka sāk aktīvi strādāt ar visā pasaulē plaši pazīstamā indijas riepu ražotāja BKT, industriālo riepu segmentu.
12.07.2016
Laipni lūdzam apmeklēt mūsu stendu Viļānu lauku dienā! Mūsu stendā tiks eksponētas riepas traktoriem, lauksaimniecības tehnikai un citai speciālajai tehnikai.
25.05.2016
Puspiekabes tiek piegādātas no ražotāja ar divu, plaši pazīstamu, zīmolu riepām, kuras neapmierināja dīleri viņu cenas un kvalitātes ziņā.
18.05.2016
Sabiedrības pieņēma lēmumu par „nostiprināšanas stratēģiju”: „BOHNENKAMP AG” pārņem „STARCO” biznesu gala patērētāju tirgū, bet „STARCO” pārņem „BOHNENKAMP AG” biznesu, kas saistīts ar komplektējošo sastāvdaļu piegādi ātrgaitas piekabju ražotājiem.